Contact

Wil je alles weten over deze website dan kun je het contactformulier hieronder invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.Natuurlijk zijn wij ook zeer blij als je tips voor ons hebt met betrekking tot fantastische minigolfbanen die nog missen op onze site, het wehalen van banen die niet langer meer bestaan of correcties van fouten (bijvoorbeeld dat een midgetgolfbaan helemaal geen horeca heeft etc). Samen maken wij van midgetgolfoverzicht.nl de meest complete en overzichtelijke website met minigolfbanen van Nederland.

Zelf baan eigenaar?
Bent u eigenaar van een midgetgolfbaan en wilt u ook gratis nieuwe bezoekers naar uw baan trekken meld uw minigolfbaan dan vandaag nog aan.

LET OP! Voor je een vraag stelt aan ons

Alles wat wij weten over de banen en hun mogelijkheden staat op deze website. Wil je weten of een minigolfbaan morgen langer open is neem dan contact met de golfbaan op (contactgegevens staan op de pagina van de minigolfbaan zelf in deze website). Het onderstaande formulier is alleen voor;

  • Technische vragen over deze website
  • Opmerkingen over deze website

Wij kunnen je niet helpen als het gaat om;

  • De openingstijden van een minigolfbaan;
  • Vragen over reserveren bij een midgetgolfbaan;
  • Iets anders over de baan of haar mogelijkheden.

Stel ons deze vragen niet aub! De contactinformatie van de minigolfbaan staat op de detailpagina van de midgetgolfbaan zelf. Weet je zeker dat je vraag echt over deze website gaat? Vul dan onderstaand formulier in.

Contactformulier

 
 

Advertentieruimte

Over deze website

Midgetgolfoverzicht.nl biedt consumenten het meest complete en grootste overzicht van minigolfbanen en midgetgolfbanen in Nederland. Voor zowel golfers als eigenaren van minigolfbanen is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog beter en informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met golfbanen achter te laten. Zoek snel je favoriete minigolfbaan op of kijk op de kaart welke midgetgolfbanen er in jouw omgeving te vinden zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw midgetgolfbaan toevoegen aan onze website klik dan nu hier.