Kaart

Op de onderstaande kaart tref je alle minigolfbanen en midgetgolfbanen in Nederland aan. Als je op een baan klikt ga je direct door naar de detailpagina van deze baan waar je gelijk alles vindt wat je over deze minigolfbaan wilt weten (denk aan aantal holes, binnen- of buitenbaan, wel/geen horeca) en wat andere golfers van deze baan vinden. Wil je gerichter gaan zoeken naar een baan dan kun je ook ons zoekformulier gebruiken om te zoeken naar banen met een bepaalde naam op een bepaalde afstand van je woning. Nog nooit kon je zo snel in beeld krijgen waar je naartoe moest gaan om eens echt te genieten van een potje minigolf en waar er in jouw omgeving prachtige midgetgolfbanen te vinden zijn. Zit jouw favoriete baan er nog niet tussen? Stuur ons een berichtje om ons te tippen en wij voegen hem zo snel mogelijk voor je toe.

Mist uw minigolfbaan nog in ons systeem klik dan hier om direct kosteloos uw baan toe te voegen aan onze website.


Niet direct op de kaart gevonden wat je zocht of toch lastig overzicht te verkrijgen? Geen probleem. Ga naar onze zoekpagina om direct te zoeken naar minigolfbanen in jouw buurt. Je kunt natuurlijk ook gewoon naar de overzichtspagina met alle midgetgolfbanen op naam gesorteerd gaan.

Advertentieruimte

Over deze website

Midgetgolfoverzicht.nl biedt consumenten het meest complete en grootste overzicht van minigolfbanen en midgetgolfbanen in Nederland. Voor zowel golfers als eigenaren van minigolfbanen is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog beter en informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met golfbanen achter te laten. Zoek snel je favoriete minigolfbaan op of kijk op de kaart welke midgetgolfbanen er in jouw omgeving te vinden zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw midgetgolfbaan toevoegen aan onze website klik dan nu hier.