Overzicht minigolfbanen

Het onderstaande overzicht toont alle midgetgolfbanen en minigolfbanen in Nederland netjes op alfabet gesorteerd (zowel indoor- als outdoor banen staan hierin). Als je op een golfbaan klikt kom je direct op een detailpagina van deze minigolfbaan terecht. Hier staat onder andere wat andere mensen van deze baan vinden, wat de openingstijden zijn enzovoorts. Wij proberen zo goed mogelijk te informeren en zo volledig mogelijk te zijn qua informatie. Mist er een mooie baan geef dit dan gelijk aan ons door. Wij willen samen met jou zorgen dat Midgetgolfbaanoverzicht.nl het meest complete en beste overzicht wordt met minigolfbanen in Nederland.

Bent u zelf eigenaar van een prachtige midgetgolfbaan klik dan hier om direct kosteloos uw baantoe te voegen aan onze website.

Overzicht golfbanen

Advertentieruimte

Over deze website

Midgetgolfoverzicht.nl biedt consumenten het meest complete en grootste overzicht van minigolfbanen en midgetgolfbanen in Nederland. Voor zowel golfers als eigenaren van minigolfbanen is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt helpen deze website nog beter en informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met golfbanen achter te laten. Zoek snel je favoriete minigolfbaan op of kijk op de kaart welke midgetgolfbanen er in jouw omgeving te vinden zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw midgetgolfbaan toevoegen aan onze website klik dan nu hier.